You should have seen my mystical visions

19.6.2019
20min authentic movement | 10min writingSellainen kaunis nainen. Ei sellainen kaunis, jota yleensä ajatellaan kauniiksi, mutta jota ei voi jättää huomiotta, johon katse väistämättä ajautuu ja jota ei saa millään pois silmistään. Vasta kun hän poistuu paikalta, pystyt jättämään hänet. Ja silloin unohdat hänet kokonaan, kunnes taas kohtaatte.

Hän on niitä ihmisiä, jotka ovat kun ovat ja jotka eivät ole kun ovat poissa. Heille ei ole olemassa välitilaa. Sen vuoksi heidät unohdetaan. Kuin aaveet, joiden rakkaat pikkuhiljaa, yksi kerrallan poistuvat, katoavat ja jättävät heidät yksin maan päälle. He tanssittavat muista, vaikka muut eivät heitä näe tai muista. Mutta he ovat siellä. Aivan vieressä. Aivan todella vieressä. Niin vieressä, että heitä ei joskus voi olla aistimatta. Ja jatkuvasti he haluavat olla avuksi. You should have seen my mystical visions, he huutavat korvaan toivoen, että edes joku kuuntelisi. Mutta ei siellä ole ketään, joka heidät tuntisi.

Hän on niitä ihmisiä, jotka katsovat suoraan sieluun. “You should have seen my mystical visions”, hän sanoo. Ja katsoo suoraan sieluun.

Vilja Mihalovsky | Choreographer | Performer